Bamboe parket, de meest milieuvriendelijke oplossing voor uw vloer

Bent u op zoek naar een nieuwe houten vloer, maar wilt u liever een milieuvriendelijke oplossing gebruiken? Wanneer u kiest voor bamboe parket, dan weet u zeker dat u een duurzame vloer heeft gevonden. Waarbij het bamboe altijd op een milieuvriendelijke wijze gewonnen wordt. U kunt bij Van Gemert Parket altijd terecht voor een vrijblijvende offerte en een advies op maat als u parket van bamboe wilt laten leggen. Of als U dit wellicht zelf wil doen, leveren wij wat U wenst. U kunt bij ons altijd terecht, waarbij het voor ons niet uitmaakt of u een particulier bent of bedrijf. Wij zullen altijd een goede service leveren en uiterst vakkundig te werk gaan zodat u zolang mogelijk van uw vloeren kunt genieten.

Bamboe parket en diverse mogelijkheden voor uw vloeren

Met alle diensten die wij te bieden hebben kunnen wij  uw woning voorzien van een bamboe vloer. Naast bamboe parket hebben wij uiteraard nog meerdere mogelijkheden voor parket en kunnen wij ook andere type vloeren aanbrengen in uw woning of bedrijf. Wat dacht u van onderstaande opties?

  • Houten vloeren
  • Beton-Ciré vloeren
  • PVC vloeren
  • Kurk vloeren
  • Schuren / Onderhoud / renovatie
  • Laminaat
  • Uw trap renoveren
  • Houten wanden

Bamboe parket met garantie

Wanneer u bamboe parket gaat laten leggen is het belangrijk dat er garantie aanwezig is. Dankzij onze aansluiting bij de branchevereniging kunnen wij u garanderen dat uw vloer professioneel gelegd zal worden. Alle materialen die wij leveren zijn net als de werkzaamheden van een goede garantie voorzien. Met de aansluiting bij branchevereniging CBW hebben wij bovendien alle risico’s voor u als klant weggenomen en bent u zeker van een nette manier van afhandelen. Wij maken alleen  gebruik van hoge kwaliteitsmaterialen. De bamboe die u bij ons besteld voor uw vloer is op een milieuvriendelijke manier gewonnen. Dus een groene vloer maar dan in een andere kleur. Meer weten over bamboe parket? Bel geheel vrijblijvend 073-5038097

Vrijblijvende offerte opvragen voor nieuwe houten vloer of bamboe parket

Wilt u een nieuwe vloer van parket aan laten leggen, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar per telefoon 073-5038097 en e-mail info@parketidee.nl, waarbij u ook de mogelijkheid heeft om gebruik te maken van ons contactformulier. U kunt bij ons kiezen uit vele mogelijkheden. Maar ook voor eventuele speciale wensen en maatwerk staan wij uiteraard altijd voor u klaar. Bent u dus van plan om bamboe parket te laten leggen, wacht dan niet langer meer en neem snel contact op voor een helder advies en een geheel vrijblijvende offerte.