Bamboe vloeren 

Bamboe vloeren zijn een opkomende trend. De meest opvallende eigenschap van bamboe vloeren is zonder twijfel de schoonheid. In combinatie met de enorme keuze aan stijlen, kleuren en afwerkingen is er altijd een bamboe vloer die aan uw wensen voldoet. Het brede assortiment biedt voor elke situatie én budget een geschikt vloer, van projecttoepassingen tot privé woningen.

Milieuvriendelijke bamboe vloeren

Bent u op zoek naar een nieuwe houten vloer, maar wilt u liever een milieuvriendelijke oplossing gebruiken? Wanneer u kiest voor bamboe parket, dan weet u zeker dat u een duurzame vloer heeft gevonden. Waarbij het bamboe altijd op een milieuvriendelijke wijze gewonnen wordt. U kunt bij Van Gemert Parket altijd terecht voor een vrijblijvende offerte en een advies op maat als u parket van bamboe wilt laten leggen. Bel geheel vrijblijvend 073-5038097

Of als U dit wellicht zelf wil doen, leveren wij wat U wenst. U kunt bij ons altijd terecht, waarbij het voor ons niet uitmaakt of u een particulier bent of bedrijf. Wij zullen altijd een goede service leveren en uiterst vakkundig te werk gaan zodat u zolang mogelijk van uw vloeren kunt genieten.

Geniet van een bijzondere vloer met bamboe vloeren

Bamboe vloeren zijn bijzondere vloeren omdat ze bijzonder mooi, sterk en milieuvriendelijk zijn. Milieuvriendelijk doordat bamboe een onuitputtelijke bron is. Bamboe groeit in uitgestrekte oerbossen en in beheerde plantages. Jaarlijks kan 30% van de stammen gekapt worden zonder dat de omvang van het bos afneemt.

Sterk omdat bamboe de eigenschap heeft, dat het een grassoort is dat “verhout”. En dat zorgt weer voor de speciale hout eigenschappen. Vooral de hardheid van bamboe maakt dat bamboe geschikt is voor de vloer.
Schoonheid omdat er geen enkel ander product is wat de uitstraling van bamboe kan evenaren. Het lijnenspel en de kenmerkende bamboeknopen komen goed tot zijn recht op de vloer. Inmiddels is bamboe in verschillende natuurlijke kleuren te verkrijgen.

Bamboe vloeren zijn met recht een tropische schoonheid te noemen. Sommige soorten bamboe vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming.

Kom gerust eens kijken in onze showroom. Dan kunt u de bamboe voelen en ervaren en bekijken. Bel voor meer informatie 073-5038097

Naast bamboe vloeren nog vele mogelijkheden

Met alle diensten die wij te bieden hebben kunnen wij uw woning voorzien van een bamboe vloer maar  daarnaast hebben wij uiteraard nog meer mogelijkheden. we kunnen ook andere typen vloeren aanbieden in uw woning of bedrijf. Wat dacht U van onderstaande opties;