Beoordeling door klanten: 8.6/10 - 127 beoordelingen
073–5038097
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Den Dungen

Uw vloer renoveren of vernieuwen

Wilt u uw parketvloer laten renoveren of wellicht helemaal vernieuwen, dan kunt u bij Van Gemert Parket uitstekende terecht. Wij kunnen bij u in Den Dungen voor particulieren en bedrijven alle benodigde materialen leveren om uw vloer weer mooi te maken. Uiteraard maakt het voor ons niet uit of u gaat voor één van de vele parketvloeren, houten vloeren, bamboe parket of dat u uw parket wilt laten schuren. Wij bieden alle diensten en mogelijkheden om uw project met de grootst mogelijke zorg af te ronden. Dankzij onze eigen inkoop en vakkennis kunnen wij bij u in Den Dungen altijd vakkundig te werk gaat en een hoge kwaliteit van diensten garanderen. U wens staat bij ons centraal. We werken oplossingsgericht en denken creatief met U meer.

Van Gemert Parket      Een modern staaltje vakwerk!

Wat is er mogelijk

In principe is voor Van Gemert Parket geen klus te klein of te groot. Wij willen u alles bieden en zullen dus ook in Den Dungen voor u klaarstaan als u speciale wensen heeft ten aanzien van uw vloer. Heeft u vragen of wilt u voor onderstaande opties eerst eens een advies, dan kunt u uiteraard altijd vrijblijvend contact opnemen.

  • Houten vloeren
  • Beton – Ciré vloeren
  • PVC vloeren
  • Parket schuren / Onderhoud / renoveren
  • Laminaat
  • Bamboe vloeren
  • houten wanden
  • traprenovatie

Eigen inkoop voor nog betere prijzen

Om u het totaalpakket in Den Dungen te kunnen leveren tegen een scherpe prijs doen wij zelf onze inkoop. Dit betekend voor u dat u maar met één bedrijf contact hoeft te hebben en wij bij u in Den Dungen dus alles kunnen regelen. Samen met u bekijken wij welke vloer passend zou zijn en gaan daarbij op zoek naar de scherpste prijs. Met de scherpe tarieven die wij op onze werkzaamheden aanbieden bent u er dus zeker van dat uw project met een top kwaliteit voor een betaalbare prijs afgerond kan worden. U kunt bij ons zonder enig risico terecht en kunt genieten van een uitgebreide garantie, dankzij het feit dat wij bij branchevereniging CBW zijn aangesloten.

Een vrijblijvende offerte aanvragen

U wilt voordat u besluit om met ons in Den Dungen in zee te gaan natuurlijk altijd wel eerst weten wat de kosten van uw project zullen zijn. Uiteraard zullen wij ook bij u in Den Dungen aan de slag gaan tegen scherpe tarieven en kunt u hiervoor een vrijblijvende offerte ontvangen. Neem contact met ons op door te bellen, mailen of maak gebruik van het contactformulier. Wij zullen voor u in Den Dungen altijd een advies geven en een vrijblijvende offerte voor u opstellen.