Vloer in Den Dungen

Parket of houten vloeren renoveren of vernieuwen in Den Dungen?

Wilt u uw vloer laten renoveren of wellicht helemaal vernieuwen, dan kunt u bij Van Gemert Parket uitstekend terecht. Wij kunnen bij u in Den Dungen voor particulieren en bedrijven alle benodigde materialen leveren om uw vloer weer mooi te maken. Uiteraard maakt het voor ons niet uit of u gaat voor één van de vele parketvloeren, houten vloeren, bamboe parket of dat u uw parket wilt laten schuren. Wanneer u parket wilt schuren in Den Dungen bieden wij professionele verzorging voor uw vloer. Wij bieden alle diensten en mogelijkheden om uw project met de grootst mogelijke zorg af te ronden. Dankzij onze eigen inkoop en vakkennis kunnen wij bij u in Den Dungen altijd vakkundig te werk gaat en een hoge kwaliteit van diensten garanderen. U wens staat bij ons centraal. We werken oplossingsgericht en denken creatief met U meer. Direct contact? Bel ons voor meer informatie over parket of houten vloeren in Den Dungen op 073-5038097

Van Gemert Parket      Een modern staaltje ambacht!

Wat is er mogelijk voor uw vloer in Den Dungen?

In principe is voor Van Gemert Parket geen klus te klein of te groot. Wij willen u alles bieden en zullen dus ook in Den Dungen voor u klaarstaan als u speciale wensen heeft ten aanzien van uw vloer. Heeft u vragen of wilt u voor onderstaande opties eerst eens een advies, dan kunt u uiteraard altijd vrijblijvend contact opnemen.

Eigen inkoop voor nog betere prijzen

Om u het totaalpakket in Den Dungen te kunnen leveren tegen een scherpe prijs doen wij zelf onze inkoop. Dit betekend voor u dat u maar met één bedrijf contact hoeft te hebben en wij bij u in Den Dungen dus alles kunnen regelen. Samen met u bekijken wij welke vloer passend zou zijn en gaan daarbij op zoek naar de scherpste prijs. Met de scherpe tarieven die wij op onze werkzaamheden aanbieden bent u er dus zeker van dat uw project met een top kwaliteit voor een betaalbare prijs afgerond kan worden. U kunt bij ons zonder enig risico terecht en kunt genieten van een uitgebreide garantie, dankzij het feit dat wij bij branchevereniging CBW zijn aangesloten.

Een vrijblijvende offerte aanvragen

U wilt voordat u besluit om met ons in Den Dungen in zee te gaan natuurlijk altijd wel eerst weten wat de kosten van uw project zullen zijn. Uiteraard zullen wij ook bij u in Den Dungen aan de slag gaan tegen scherpe tarieven en kunt u hiervoor een vrijblijvende offerte ontvangen. Neem contact met ons op door te bellen 073-5038097, mailen naar info@parketidee.nl of maak gebruik van het contactformulier. Wij zullen voor u in Den Dungen altijd een advies geven en een vrijblijvende offerte voor u opstellen.