Vloer in Heesch

Voor een uiterst professionele afhandeling

Heeft u de keuze gemaakt om een parketvloer te laten leggen of wilt u een bestaande vloer van parket laten renoveren, dan zoekt u in de omgeving van Heesch wellicht een betrouwbaar bedrijf. Wij kunnen u met ons bedrijf voorzien van de juiste materialen, waarbij Van Gemert Parket u uiteraard altijd zal voorzien van een passend advies. Bij ons kunt u voor ieder project in Heesch altijd een offerteaanvraag doen, waarbij wij u alles kunnen bieden voor houten vloeren, parketvloeren, parket schuren en bamboe parket. Bij ons kunt u erop rekenen dat wij alles op een vakkundige manier voor u zullen regelen en wij pas zullen vertrekken als uw project optimaal afgehandeld is. Wilt u dus een vloer laten leggen, vervangen of renoveren in Heesch, neem dan snel eens contact met ons op.

Mogelijkheden voor uw vloer

Voor het aanleggen van een vloer bij u in Heesch wilt u natuurlijk vooraf ongeveer weten wat de kosten zijn en wat u bij ons allemaal kunt verwachten. Wij hebben tal van materialen en diensten voor u beschikbaar, waarbij geen project te groot of te klein zal zijn. U kunt van onderstaande mogelijkheden gebruik maken en ook voor speciale wensen is het uiteraard mogelijk om contact met ons op te nemen.

Garantie en risicodekking

Om u voor geen enkel risico te stellen hebben wij ons aangesloten bij de branchevereniging CBW. Zo bent u zeker van een goede garantie en een uiterst professionele afhandeling voor het leveren en leggen van uw vloer in Heesch.

Goede materialen tegen scherpe prijzen

Niet alleen voor het leggen van uw parketvloer hanteren wij  scherpe tarieven, maar wij doen dit ook voor de materialen. Dankzij een geheel eigen inkoop kunnen wij u voorzien van alle kwaliteitsmaterialen, tegen een zeer scherpe prijs.

Contact opnemen, bel of mail

Als u uw project in Heesch door ons wilt laten opknappen, dan kunt u uiteraard altijd vrijblijvende contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar per e-mail en zullen u daarnaast uiteraard ook telefonisch graag te woord willen staan. Bij ons kunt u altijd rekenen op een deskundig advies en zullen wij u voor uw project in Heesch altijd voorzien van een geheel vrijblijvende offerte.

073-5038097 | info@parketidee.nl