Beoordeling door klanten: 8.6/10 - 127 beoordelingen
Slide background

Houten vloeren

Houten vloeren leveren en aanleggen

Bent u van plan om uw woning of bedrijf van houten vloeren te voorzien, dan zoekt u wellicht een partner die dit voor u kan realiseren. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het aanleggen van houten vloeren, maar ook kunt u bij ons alle houten materialen die u nodig heeft voor uw vloer bestellen. Als u kiest voor Van Gemert Parket, dan kunt u dus rekenen op een totaalpakket, waardoor u zelf maar met slechts één bedrijf contact zal moeten onderhouden. Wij denken met u mee in oplossingen. Ook als het net even anders is en het niet zo makkelijk gaat. Het totaalplaatje zal in uw woning of bedrijf worden aangelegd door de echte vakmensen. U kunt dus rekenen op een keurig eindresultaat en een project dat 100 procent nauwkeurig zal worden afgerond. Wij staan voor betrouwbaarheid, service en kwaliteit. Bij ons kunt u dus altijd terecht voor het bestellen van diverse soorten vloeren.  Wacht dus niet langer en neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

We helpen u graag!

Maak zelf een keuze

Op het gebied van vloeren zijn er natuurlijk allerlei kleuren te kiezen. U kunt bij ons een keuze maken uit diverse verschillende houtsoorten. Ook in de afwerking zijn er diverse keuzes te maken, zoals lak of olie. En zelfs een combinatie daarvan. De kleuren van de olie zijn haast haast teveel om op te noemen. Wat bij ons voorop staat is de keuze van de klant. U heeft uiteraard specifieke wensen en wij zullen die met u bespreken. Bij Van Gemert Parket kunt u dus altijd rekenen op een vakkundig advies, waarbij  maatwerk ons ding is. We gaan mee met de laatste trends en bezoeken regelmatig beurzen.

Een modern staaltje ambacht dus!

Naast de houten vloeren hebben wij ook nog diverse andere mogelijkheden om aan uw wensen van een nieuwe vloer te voldoen.

  • Patroon vloer
  • PVC vloer
  • Schuren / Onderhoud / Renovatie
  • Laminaat
  • Bamboe vloer
  • Beton-stuc / Beton-cire
  • schadeherstel voor verzekering

Scherpe prijzen en een uitstekende garantie

Wanneer u bij u thuis een nieuwe vloer wilt laten leggen, dan wilt u natuurlijk niet teveel betalen. Als u voor ons kiest kunnen wij u een uitgebreide garantie bieden en een scherpe prijs. De goedkope prijzen komen voor uit een eigen inkoop van alle houten materialen voor de vloer. Wij kunnen dus zonder tussenhandel de materialen voor u leveren, waardoor de prijs ook op een betaalbaar niveau gehouden kan worden.

Vrijblijvende offerte naar uw wensen

Voor een vrijblijvende offerte voor uw houten vloeren kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Wij zijn altijd voor u telefonisch bereikbaar, maar ook kunt u voor de verschillende vloeren een offerte opvragen per e-mail of door het contactformulier van onze website in te vullen.