Houten vloeren

Bij van Gemert parket kunt u terecht voor de mooiste houten vloeren. Wij werken vooral met de multiplank, een multiplank is een samengestelde houten vloer. De vloer bestaat uit een toplaag van massief hout en onderlaag van berkenmultiplex. De vloer is volledig zelf samen samen te stellen, van de toplaag tot de bewerking en de kleur van de vloer.

✓ Geschikt voor vloerverwarming

✓ Meest duurzame vloeren doordat er meestal meerdere keren gerenoveerd kan worden en met een andere kleur waardoor de vloer een totaal andere uitstraling krijgt zonder een nieuwe vloer aan te schaffen.

Toplaag

De toplaag van een multiplank vloer bestaat uit een aantal millimeter massief eikenhout, dit is de slijtlaag van de vloer. In een woonhuis word meestal een slijtlaag van 4 of 6 mm gekozen, deze is ongeveer 2 a 3 keer te schuren. Er zijn ook dunnere vloeren te verkrijgen. Deze zijn vaak budgettechnisch wat vriendelijker voor de portemonnee.

Afwerking

Er zijn verschillende afwerkingen te kiezen voor uw multiplank vloer. De planken kunnen bijvoorbeeld verouderd, geschaafd, geborsteld of alleen geschuurd worden. Door te kiezen voor verschillende afwerkingen maakt u uw vloer helemaal custom made.

Kleur

Ook de kleur is naar wens te bepalen. Wij kunnen bijna elke kleur voor u samenstellen, maar we hebben ook meer dan 60 kleuren in onze showroom. Zo is er altijd wel een kleur dat bij uw interieur past! Ook het roken van de vloer kan hierbij een optie zijn.

Visgraat

Wij kunnen ook uw multiplank in een visgraat patroon voor u leggen. Voor de mogelijkheden kunt u op onze pagina visgraat kijken.

Wanneer u uw vloer in de toekomst gaat schuren, kunt u hierbij ook kiezen om de kleur van de vloer te veranderen.

Het renoveren van een houten vloer

Gaat u een stuk aanbouwen en wilt u de vloer door laten lopen? Of heeft u een lekkage gehad waardoor een deel van de vloer vervangen moet worden?

Bij van Gemert parket denken zijn er diverse mogelijkheden en denken wij graag met de klant mee. Om al een advies in de showroom te geven adviseren we om een foto van de huidige situatie mee te nemen. Daarna komen we altijd op locatie kijken voor het beste advies en een offerte op maat.