Beoordeling door klanten: 8.6/10 - 127 beoordelingen
Slide background

Laminaat

Vele topmerken laminaat

In laminaat is er een uitgebreide keuze bij van Gemert parket. Wij vertegenwoordigen diverse topmerken als a.o.  Ambiant, Berry floor en Douwes Dekker. Heeft u een ander merk gezien kom gerust langs wij kunnen namelijk alle merken leveren.

Met onze eigen white label lijn hebben wij ook laminaat voor een scherpe prijzen.
De uitstraling van laminaat vloeren is er tegenwoordig een van stijl en klasse. Ze brengen sfeer en warmte iedere woon- of werkomgeving.
Het gevoel van massief hout door de kleurschakering en structuurverschil. Met mogelijkheden als extra brede delen en extra lang. Maar ook vloeren met een extreem matte glansgraad behoren tot de mogelijkheden.
En dat loopgeluid als storend wordt ervaren kan opgelost worden door gebruik te maken van de juiste ondervloeren zodat dit met maar liefst 40% wordt gereduceerd.
Een jarenlange garantie laat zien dat de slijtvastheid erg hoog ligt. Niet alleen slijtvast maar ook drukvast, vlekbestendig en lichtecht toont het gemak van laminaat.
Laat U eens verrassen door de charme van de nieuwste designs.
Ook geschikt voor vloerverwarming.

laminaat

Laminaat laten leggen? Neem contact op

Wilt u meer weten over de diensten en materialen die wij kunnen leveren? Zoals laminaat, houten vloeren, parket leggen? Neem contact met ons op door te bellen op 073-5038097 of mailen naar info@parketidee.nl en vraag om een vrijblijvende offerte.

houten vloeren