Laminaat vloeren

Zoekt u een vloer die eenvoudig bij te houden is? Overweeg dan een vloer van laminaat. Laminaat vloeren zijn namelijk gemakkelijk te onderhouden. Daardoor zijn ze uitermate geschikt als vloer voor uw woning.

Voordelen van een laminaat vloer

Een laminaatvloer is een gelaagde vloer met als basis een watervaste, gelijmde HDF-plaat (High Density Fibre) als kern. Doordat het een gelaagde vloer is heeft deze een hoge krasbestendigheid.  Krassen van het meeste kinderspeelgoed en nagels van huisdieren zijn geen probleem. Wieltjes van kantoormeubels zijn ook geschikt, mits deze van het ‘zachte’ type zijn. Ook is laminaat bestendig tegen allerlei vlekken. Zelfs die van koffie, wijn en cosmetica zijn geen probleem. (Verwijder vlekken wel altijd direct).

 

Vloerverwarming 

In ons assortiment hebben we verschillende laminaat soorten die geschikt zijn voor vloerverwarming en -koeling.

Onderhoud 

Dankzij het egale oppervlak van laminaat komen stof en vuil niet in de vloerbedekking zelf terecht, zodat je dit met een stofzuiger heel gemakkelijk kunt verwijderen. Dweilen doet u alleen indien nodig. Doe dit dan met een uitgewrongen doek. Hier hebben we dan ook speciaal schoonmaakmiddel voor. Op deze manier heeft u met de minste inspanning een schone vloer.