Beoordeling door klanten: 8.6/10 - 127 beoordelingen
073–5038097
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Oss

Laat uw vloer snel en professioneel aanpakken

Woont u in de omgeving van Oss of heeft u wellicht een bedrijf in de omgeving van Oss gesitueerd, dan kunt u voor het aanschaffen van uw parketvloer altijd terecht bij Van Gemert Parket. Wij hebben voor u de totaaloplossing voor het aanschaffen van materialen en kunnen deze uiteraard ook op een vakkundige wijze bij u in Oss leggen. Met alle mogelijkheden die wij aan particulieren en bedrijven kunnen bieden heeft u de garantie dat uw project voor de volle 100 procent zal slagen. U kunt bij ons terecht voor bamboe parket, houten vloeren, parketvloeren en het schuren van parket. Daarnaast hebben wij natuurlijk alle kennis en deskundigheid in huis om uw project vakkundig op te knappen. Aarzel niet langer en neem voor uw project in Oss snel contact met ons op om uw wensen in vervulling te laten gaan.

Diensten en mogelijkheden

Uiteraard kunt u bij Van Gemert Parket profiteren van tal van mogelijkheden om in uw woning of bedrijf een parketvloer aan te laten leggen. Wij beschikken over alle materialen en bovendien over de juiste vakkennis om uw project in Oss volledig tot een goed einde te kunnen brengen. Heeft u specifieke wensen, dan kunt u deze natuurlijk altijd met ons bespreken. Wij zullen dan samen met u een oplossing bedenken die uw wensen mogelijk maakt.

  • Houten vloeren
  • beton-stuc / beton-ciré vloeren
  • PVC vloeren
  • Parket schuren / Onderhoud
  • Laminaat
  • Bamboe vloeren

Aangesloten bij de branchevereniging

Om voor u de risico’s weg te nemen en een goede garantie op alle materialen te kunnen bieden zijn wij aangesloten bij het CBW wonen. Hiermee heeft u alle zekerheid als u met ons in zee gaat. Daarnaast is het voor u belangrijk om te weten dat wij u in Oss kunnen voorzien van alle materialen die u nodig heeft op basis van een eigen inkoopproces. Hiermee kunnen wij u altijd voorzien van een totaalpakket en onze diensten en materialen aan bieden tegen de scherpste tarieven.

Contactmogelijkheden

Wilt u contact met ons opnemen over de mogelijkheden van de verschillende vloeren die wij voor u kunnen verzorgen? Wij zijn voor u altijd bereikbaar per telefoon, e-mail of via het contactformulier op onze website. Als u contact met ons opneemt zullen wij uw project in Oss uiteraard altijd vakkundig met u bespreken. Daarbij kunt u altijd rekenen op een deskundig advies en een geheel vrijblijvende offerte op maat. Laat ons ook weten wat wij voor u in Oss kunnen betekenen en laat uw project opknappen door de echte vakmensen.