Beoordeling door klanten: 8.6/10 - 127 beoordelingen
Slide background

Over ons

VAN GEMERT PARKET
Een mooi staaltje ambacht

Van Gemert Parket is een klein betrouwbaar familie bedrijf opgericht in 1985. Met een ervaring van 25 jaar als parketteur en vloeradviseur, richte Rein van Gemert zijn bedrijf “van Gemert Parket “op. Inmiddels is het bedrijf met al zijn kennis en ervaring op zijn zoon overgegaan. Echte praktijk mensen dus.

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan vloeren, o.a. parket maar ook lamel vloeren, laminaat en pvc vloeren. U profiteert van onze jarenlange ervaring op het gebied van houten vloeren. Bij de keuze voor een vloer geven wij u professioneel en persoonlijk advies.

Van Gemert Parket werkt uitsluitend met eigen personeel, om zo een zo groot mogelijke kwaliteit te waarborgen. Dat doen we niet alleen door met eigen mensen te werken maar ook door alleen maar de beste materialen te gebruiken. Al onze producten voldoen aan de huidige eisen en landelijke normen.
Doordat we uitsluitend met onze eigen mensen en materialen werken kan de wachttijd wat langer zijn dan u gewenst bent. Dit doen we om u het beste resultaat te kunnen leveren.

Door met de tijd mee te gaan en alle trends op de voet te volgen is het mogelijk om aan nagenoeg alle wensen te voldoen. Of U nu kiest voor een traditionele patroon vloer een verouderde vloer of een trendy hoogkant parket, wij maken het voor U.
Zo bieden wij U verschillende mogelijkheden op het gebied van vloerverwarming aan in combinatie met een houten vloer.
Maar ook geluidsarme vloeren die door de manier van opbouw u een stilte en wooncomfort bieden.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Neem direct contact op!

STUDENTEN VAN DE ROOI PANNEN LATEN ZIEN WIE WIJ ZIJN

Super blij zijn we met de filmpjes die de studenten van de media en vormgeving opleiding van de Rooi Pannen voor ons hebben gemaakt. Ze laten precies zien wat we doen en waar van Gemert Parket voor staat.