Van Gemert Parket

Een modern staaltje ambacht

 

 

Van Gemert Parket is een klein betrouwbaar familie bedrijf opgericht in 1985. Met een ervaring van meer dan 35 jaar als parketteur en vloeradviseur, richte Rein van Gemert zijn bedrijf  ‘van Gemert Parket’ op. Sinds 1995 is het bedrijf met al zijn kennis en ervaring op zijn zoon overgegaan. Inmiddels werken ook zijn kinderen in het bedrijf. Zo vormen wij een echt familiebedrijf met mensen uit de praktijk. 

Uitgebreid assortiment 

We hebben een uitgebreid assortiment aan vloeren, o.a. parket maar ook lamel vloeren, laminaat, beton stuc en pvc vloeren. U profiteert van onze jarenlange ervaring op het gebied van vloeren. Van Gemert parket biedt vele andere vloeren en een deskundig en persoonlijk advies. 

kwaliteit

Van Gemert Parket werkt uitsluitend met eigen personeel, om zo een zo groot mogelijke kwaliteit te waarborgen. Dat doen we niet alleen door met eigen mensen te werken maar ook door alleen maar de beste milieuvriendelijke materialen te gebruiken. Al onze producten voldoen aan de huidige eisen en landelijke normen.
Door voortdurend onze mensen bij te scholen om zo te werken met de nieuwste materialen en ontwikkelingen in de branche, blijft de kwaliteit op een zo hoog mogelijk level. Doordat we uitsluitend met onze eigen mensen en materialen werken kan de wachttijd wat langer zijn dan u gewend bent. Dit doen we om u het beste resultaat te kunnen leveren.

Door met de tijd mee te gaan en alle trends op de voet te volgen is het mogelijk om aan nagenoeg alle wensen te voldoen. Of U nu kiest voor een traditionele patroon vloer een verouderde vloer of een trendy hoogkant parket, wij maken het voor u.

Oneindig veel mogelijkheden 

Zo bieden we u verschillende mogelijkheden op het gebied van vloerverwarming aan in combinatie met een houten vloer.
Maar ook geluidsarme vloeren die door de manier van opbouw u een stilte en wooncomfort bieden.

De consument ziet door de bomen het bos niet niet meer. Daarom heeft van Gemert parket voor u een selectie gemaakt voor ieder budget met de beste kwaliteit.