Beoordeling door klanten: 8.6/10 - 127 beoordelingen
Slide background

Parket schuren

Laat uw oude parket opknappen

Heeft u al een bestaande vloer van parket en denkt u dat deze aan vervanging toe is? Waarom kiest u niet voor parket schuren? Wij kunnen u bij Van Gemert Parket helpen om uw vloer weer als nieuw te maken. Parket schuren is één van onze diensten die wij al bij veel mensen hebben uitgevoerd. Dit is dan ook iets wat regelmatig terugkomt, waarbij het schuren van parket tot de meest verbluffende resultaten weet te brengen. Voor ons maakt het niet uit of u uw vloeren wilt laten opknappen als particulier of bedrijf. Met een brede klantengroep en een uitgebreide ervaring hebben wij alle mogelijkheden in huis om op een professionele wijze uw vloer betaalbaar op te knappen. Als u wilt weten wat er allemaal mogelijk is in uw specifieke situatie, dan is het zeker aan te raden om eens contact met ons op te nemen.

Mogelijkheden nieuwe vloer

Uiteraard zijn er verschillende mogelijkheden beschikbaar, waarbij parket schuren een goede optie zal zijn om een vloer er weer mooi bij te laten liggen. Wij willen u graag van dienst zijn en zullen dan ook altijd vrijblijvend advies uitbrengen en een offerte opmaken om uw houten vloer weer als nieuw te krijgen. Wanneer u kiest voor schuren door Van Gemert Parket, dan moet u weten dat er meer mogelijkheden zijn dan het opknappen van een vloer. Hieronder vindt u de mogelijkheden die wij u kunnen leveren.

  • Houten vloeren
  • Patroon vloeren
  • PVC vloeren
  • Bamboe vloeren
  • Schuren / Onderhoud / renoveren
  • Schade herstel voor verzekering
  • Laminaat
  • Beton-stuc / beton-cire vloeren

IMG_2234

Garantieregelingen en risico’s

Als u uw houten vloer op gaat laten knappen, dan wilt u natuurlijk geen risico’s lopen met uw parket. Wij zijn om die reden dan ook aangesloten bij de branchevereniging CBW. Zo heeft u de zekerheid van een vakkundige afhandeling en een professionele manier van handelen ook als wij uw vloer komen schuren en behandelen. Wij kopen alle materialen zelf in, waardoor wij u bovendien altijd een scherpe prijs kunnen geven voor de materialen, naast de tarieven voor onze diensten. Op alle onze werkzaamheden en de geleverde materialen krijgt u uiteraard garantie. Mocht er eens wat zijn, dan kunt u dus altijd bij ons terug komen voor een snelle professionele oplossing van het probleem. Uiteraard willen wij het niet zover laten komen en zullen wij uw vloer direct voor de volle 100 procent netjes opleveren.

Contact opnemen

Wilt u een nieuwe vloer laten leggen of wilt u meer weten over de andere mogelijkheden die wij u kunnen bieden neem dan eens contact met ons op. Voor parket schuren zijn wij ook altijd bereikbaar per telefoon, maar mailen of het contactformulier invullen behoort ook tot de aanwezige mogelijkheden.