Beoordeling door klanten: 8.6/10 - 127 beoordelingen
Slide background

Parket

Een nieuwe vloer nodig?

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe vloer, dan zou het aanleggen van parket een goede optie kunnen zijn. Als u kiest voor Van Gemert Parket, dan geven wij u de garantie van een hoogwaardige service, waarbij wij alleen gebruik maken van kwaliteitsmaterialen. Wij staan voor het leveren van kwaliteit en hebben door de jaren heen heel wat ervaring op weten te doen om ook uw project voor parket tot een goed einde te kunnen brengen. Met alleen maar vakmensen zullen wij de vloer bij u komen leggen en vertrekken wij pas als alles helemaal naar wens afgehandeld is. Voor ons maakt het niet uit of wij parket moeten leggen voor particulieren of bedrijven. Wij hebben een brede klantengroep en kunnen dus ook u direct van dienst zijn.

Kies uw vloer

Uiteraard zijn er bij het leggen van parket verschillende mogelijkheden. Kleuren en motieven kunnen worden gekozen en bovendien direct door ons geleverd worden. Wij kopen alle materialen zelf in, zodat we u een totaalpakket van diensten kunnen leveren. Uiteraard zijn er hierbij verschillende mogelijkheden en staan wij voor een breed aanbod, dat wij bij iedere klant in meerdere omgevingen kunnen leveren. Naast het leveren en aanbrengen van parket kunnen wij u uiteraard ook op andere manieren van dienst zijn, zoals u hieronder in het overzicht van mogelijkheden kunt zien.

  • Houten vloeren
  • Speciale vloeren
  • PVC vloeren
  • Schuren / Onderhoud
  • Laminaat
  • Bamboe vloeren

parket

Wij werken met professionals

Als professioneel bedrijf zijn wij uiteraard aangesloten bij de branchevereniging. Hiermee bieden wij u de zekerheid van een goede afhandeling en kunt u rekenen op een goede garantie op de geleverde materialen. Uiteraard willen wij ook voor uw parket de beste service leveren en kunt u dus rekenen op een goed advies. Wij leveren voor iedere wens een oplossing en doen dit met een eigen inkoop tegen de meest scherpste tarieven.

Voor meer informatie

Mocht u meer informatie over ons parket willen ontvangen, dan is dat uiteraard mogelijk. U kunt ons benaderen door te bellen, maar ook kunt u rechtstreeks mailen of gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wacht daarom niet langer meer om contact met ons op te nemen. Bij Van Gemert Parket zullen wij volledig staan voor uw wensen en zullen het parket dat u geleverd wilt hebben berekenen op een scherp geprijsde vrijblijvende offerte.