Parketvloer 

Voor het aanleggen van een mooie nieuwe parketvloer

Bent u op zoek naar een kwalitatieve parketvloer, maar weet u niet waar u deze kunt bestellen? Wij kunnen voor u alle materialen leveren en bovendien kunnen wij uw parketvloer op een zeer vakkundige wijze voor u leggen. Uw zoektocht kan dus eindigen als u kiest voor Van Gemert Parket. Ons bedrijf is kleinschalig ingericht, waardoor wij u kunnen voorzien van alle materialen en diensten tegen de meest scherpe tarieven. Dankzij een eigen inkoop kunt u ook bij ons terecht om een parketvloer tegen een scherpe prijs te bestellen en is uw vloer dus op een betaalbare manier te vervangen.

hoogkant parket

Wat zijn uw wensen

Als u een parketvloer wilt laten leggen, dan is het uiteraard zeer belangrijk dat uw wensen zorgvuldig worden uitgevoerd. Wij hebben tal van mogelijkheden waarmee wij u van dienst kunnen zijn en dus ook voor parket en andere materialen willen wij u graag helpen. Onderstaande mogelijkheden kunnen wij u naast het aanleggen van een parketvloer ook bieden.

Scherpe prijzen met een goede garantie

Wanneer u een parketvloer laat leggen door Van Gemert Parket, dan kunt u dus rekenen op een uitstekende service en prijs. Wij kopen niet alleen zelf in, maar hebben ook nog eens de nodige ervaring om uw vloer professioneel aan te leggen. Om risico’s voor u als particulier of bedrijf weg te nemen zijn wij aangesloten bij de branchevereniging VPL. Daarnaast kunt u uiteraard rekenen op een goede garantie op onze werkzaamheden en is er een uitgebreide garantieregeling beschikbaar voor geleverde materialen. Heeft u specifieke wensen op het gebied van vloeren, dan kunt u bij ons altijd rekenen op een deskundig advies. Wij zullen alle mogelijkheden voor u bekijken en samen met u bespreken wat de beste optie is. Uiteraard kunt u daarbij rekenen op een geheel vrijblijvende offerte op maat.

Contact opnemen

Als u wilt weten wat de mogelijkheden zijn voor een parketvloer in uw woning of bedrijf, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. Wij maken voor u een offerte op maat en zullen altijd voor u klaar staan om alle zaken nauwkeurig door te spreken. U kunt contact met ons opnemen over een parketvloer door te bellen, maar ook mailen is mogelijk naast het bestaande contactformulier op onze website.