Beoordeling door klanten: 8.6/10 - 127 beoordelingen
Slide background

Parketvloeren

Dé partner voor uw parketvloeren

Voor het vervangen van uw parketvloeren of het renoveren kunt u uiteraard terecht bij Van Gemert Parket. Daarnaast is het geheel nieuw aanleggen van parketvloeren in uw woning natuurlijk ook één van de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Met ons bedrijf zijn wij door de jaren heen al heel wat klanten van dienst geweest met een groot succes. Kleine en grote projecten zijn afgerond, waarbij wij klaar staan voor zowel particulieren als bedrijven. Als u een keuze wilt maken uit verschillende soorten parketvloeren, dan wilt u de aanleg natuurlijk ook laten doen door een professioneel bedrijf. Wij leveren niet alleen alle materialen, maar zullen ook uw partner zijn om de vloer op een nette en vakkundige manier te leggen. Aarzel niet langer en neem ook eens contact met ons op om te zien wat wij u allemaal te bieden hebben.

Verschillende producten

Bij Van Gemert Parket kun u natuurlijk niet alleen terecht voor parketvloeren. Hoewel wij een echte specialist zijn op het gebied van parket kunnen wij u ook allerlei andere mogelijkheden aanbieden. Deze hebben wij hieronder voor u beschreven, zodat u direct kunt zien dat een totaalpakket voor nieuwe of bestaande woningen gerealiseerde kan worden.

  • Houten vloeren
  • Speciale vloeren
  • PVC vloeren
  • Bamboe vloeren
  • Schuren / Onderhoud
  • Laminaat
  • betonciré / betonstuc

Altijd de juiste prijs betalen

Als u een klus uit gaat besteden wilt u natuurlijk niet teveel geld kwijt zijn. Onnodig geld uitgeven wil niemand en dat is bij ons dan ook niet nodig. Omdat wij zelf onze materialen in kunnen kopen hebben wij de mogelijkheid om u scherpe tarieven voor de parketvloeren aan te bieden. Daarnaast zijn wij een klein bedrijf, waarmee wij ook nog eens de mogelijkheid hebben om onze tarieven voor het leggen van de parketvloeren ook laag te houden. Om u een goede garantie te kunnen bieden zonder enig risico zijn wij aangesloten bij de branchevereniging VPL. Zo vindt u bij ons een betrouwbare partner, die uw vloeren op een vakkundige manier bij u aan kan komen leggen.

Contactmogelijkheden

Wanneer u meer wilt weten over de verschillende mogelijkheden die wij u op het gebied van parketvloeren te bieden hebben, dan is het aan te raden om contact met ons op te nemen. Wij zijn telefonisch voor u bereikbaar, maar u kunt ons ook rechtstreeks mailen óf uiteraard de mogelijkheid pakken om het contactformulier in te vullen. Wij leveren en leggen parketvloeren voor iedereen in elke omgeving op een uiterst professionele wijze.