Beoordeling door klanten: 8.6/10 - 127 beoordelingen
073–5038097
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Rosmalen

Nieuwe vloer nodig?

Wanneer u een nieuwe parketvloer zoekt in de omgeving van Rosmalen, dan kunt u bij Van Gemert Parket altijd het totaalpakket voor u project geleverd krijgen. Wij leveren uitstekende materialen en gaan daarbij uiteraard voor een goede service voor ieder project. Het maakt niet uit of u zich als particulier meld of een bedrijf heeft. Voor iedereen in de omgeving van Rosmalen zijn er bij ons voldoende mogelijkheden te vinden, waarbij u kunt kiezen voor betaalbare vloeren. Of het nu gaat om vernieuwen of renoveren, dat maakt bij ons niet uit. Wij hebben de juiste houten vloeren, parketvloeren, bamboe parket en kunnen bovendien ook voor u in Rosmalen parket komen schuren.

Altijd een vakkundige afhandeling

Dankzij de ruime ervaring die wij al in de afgelopen 30 jaar hebben opgedaan kunt u bij ons rekenen op een klein bedrijf dat veelzijdige mogelijkheden te bieden heeft. Onderstaande opties kunnen wij allemaal voor u realiseren en ook voor speciale project waarbij maatwerk gevraagd wordt is een uitgebreid advies altijd mogelijk.

  • Houten vloeren
  • Beton-stuc / Beton-ciré vloeren
  • PVC vloeren
  • Parket schuren / Onderhoud
  • Laminaat
  • Bamboe vloeren

Met genoemde optie heeft u dus altijd recht op een passend vakkundig advies en zullen wij uw project van begin tot eind bij u in Rosmalen helemaal op een nette manier afhandelen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een advies of een vrijblijvende offerte.

Scherp inkopen voor kwalitatieve materialen

Door ons in de markt van de vloeren bij u in Rosmalen en omgeving goed te profileren hebben wij al heel wat projecten tegen zeer scherpe tarieven af kunnen ronden. Dankzij het feit dat wij zelf onze materialen inkopen zal niet alleen het leggen van de vloer tegen een passende prijs kunnen, maar ook kunt u op uiterste scherpe prijzen rekenen als het gaat om de materialen. Daarbij zijn wij aangesloten bij de branchevereniging CBW wonen, waardoor wij u altijd een goede garantie kunnen bieden en waarmee dus ook alle risico’s voor u in Rosmalen zijn afgedekt.

Contact opnemen

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij u in Rosmalen te bieden hebben dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Hiervoor zijn wij per e-mail te bereiken en kunt u er ook voor kiezen om ons contactformulier op de website in te vullen. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch benaderen en zullen wij uw project in Rosmalen altijd voorzien van een juist advies met een vrijblijvende offerte.