Beoordeling door klanten: 8.6/10 - 127 beoordelingen
073–5038097
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Schijndel

Kies uw eigen nieuwe vloer of ga voor renovatie

Is uw vloer in Schijndel aan vervanging toe of zou een renovatie wellicht beter op zijn plaat zijn. Wij kunnen u bij Van Gemert Parket altijd voorzien van de juiste materialen en een deskundig advies om uw vloer te vernieuwen of te renoveren. Met de mogelijkheden die wij particulieren en bedrijven in de omgeving van Schijndel kunnen bieden is het mogelijk om elk project binnen no-time met een succes af te ronden. Of u nu kiest voor houten vloeren, parket, bamboe parket of de andere parketvloeren maakt voor ons niets uit. Eventueel kunnen wij uw parket schuren en zullen wij alles uiteraard op een vakkundige manier voor u aanleggen. Bent u dus woonachtig in de omgeving van Schijndel, aarzel niet langer en neem eens vrijblijvend contact met ons op.

Wat kunnen wij voor u betekenen

In principe kunnen wij bij u in Schijndel het totale pakket verzorgen. Dit wil zeggen dat wij u kunnen voorzien van alleen de materialen, maar ook kunnen wij uw vloer natuurlijk in zijn geheel voor u renoveren of vervangen. Wij hebben onderstaande mogelijkheden en staan uiteraard ook open voor particulieren en bedrijven die met betrekking tot de aanleg van een parketvloer een speciale wens hebben.

  • Houten vloeren
  • Beton-stuc / beton-ciré vloeren
  • PVC vloeren
  • Parket schuren / Onderhoud
  • Laminaat
  • Bamboe vloeren

Uitstekende garantie

Als u een vloer laat leggen of materialen aanschaft bij Van Gemert Parket, dan kunt u bij ons uiteraard rekenen op een goede garantie. Dankzij onze aansluiting bij het CBW wonen zijn alle risico’s volledig voor u afgedekt en hoeft u zich helemaal nergens zorgen om te maken. Wij kunnen bij u in Schijndel alles realiseren tegen scherpe tarieven. Dit komt vooral door de eigen inkoop en de grootte van ons bedrijf. Ondanks dat wij een kleinbedrijf zijn hebben wij u tal van mogelijkheden te bieden en hebben wij door de jaren heen natuurlijk goede contacten weten te leggen. Uw vloer in Schijndel tegen een scherp tarief laten vervangen of renoveren behoort bij ons altijd tot de mogelijkheden.

Snel contact opnemen

Wanneer u uw vloer in Schijndel wilt laten vervangen of renoveren, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen per telefoon, mail of het contactformulier. Of het nu gaat om een grote of kleine klus. Wij zullen u uiteraard ook in Schijndel altijd willen en kunnen voorzien van een passende vrijblijvende offerte om uw project tot een goed einde te gaan brengen.