Beoordeling door klanten: 8.6/10 - 127 beoordelingen
Slide background

Semi massief / Systeemvloeren / Multiplank

Twinfloor mogelijkheden

De twinfloor ook wel multiplank, duoplank en lamelplank genoemd is inmiddels een begrip geworden. Van Gemert parket werkt al lange tijd met deze vloeren en is er intussen behoorlijk in gespecialiseerd. De twinfloor heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van massieve planken terwijl ze dezelfde uitstraling geven.

A. Er is minder edelhout nodig dus minder kap. Een plus voor het milieu.
B. De vloer kan verantwoord zonder problemen zwevend en vast verlijmd worden geplaatst.
C. De vloer werkt nagenoeg niet.
D. Alle bewerkingen zijn mogelijk.
E. Kan op vloerverwarming.
F. Er is een geruime keuze.

Wij kunnen u bijna 100 verschillende eiken twinfloors laten zien met een breedte van 14 tot wel 30 cm. De toplaag kan variëren van 2 tot 6 mm. Naast eiken bieden wij ook nog een breed scala andere houtsoorten aan.
Helaas zijn er een hoop minder kwalitatieve twinfloors te koop. Dit is vaak een goedkoper product. De onderlaag, de multiplex is in dat geval van een slechte kwaliteit. Dit heeft als nadeel dat de lagen van elkaar los zou kunnen laten waardoor uw vloer min of meer uit elkaar valt. Nederland heeft een hoog wisselende luchtvochtigheid. Dit heeft tot gevolg dat er veel trekkrachten op het hout komen te staan. Daarom is het zo belangrijk dat de onderlaag ( de basis ) van de vloer van goede kwaliteit is.
De twinfloor die wij u aanbieden zijn doorgaans van Europees eiken met daaronder berkenmultiplex. Mooie sorteringen met veel of weinig noesten en een goede garantie. U zegt het maar.
Dus een grote keuze, een uitstekende kwaliteit en dan ook nog een scherpe prijs.

Wilt u hier nog meer over weten?

Omdat wij hier een zeer uitgebreid assortiment in hebben met items die je nergens tegenkomt hebben we hier een speciale site van gemaakt genoemd www feelgoodwood.nl. Op deze site vindt u ook prijzen etc.