Vloer in Sint-Michielsgestel 

Vakwerk tegen betaalbare prijzen

Heeft u voor uw project in Sint-Michielsgestel een vakkundig bedrijf nodig voor het leggen van uw vloer, dan kunt u altijd bij Van Gemert Parket terecht. Wij kunnen u alle mogelijkheden bieden voor het leggen van een nieuwe vloer, maar ook voor een renovatie. Hiervoor leveren wij onze diensten en kunnen wij u met een eigen inkoop ook voorzien van alle kwalitatieve materialen die voor een mooie parketvloer nodig zijn. Wij leggen houten vloeren, bamboe parket, parketvloeren en kunnen ook uw parket schuren om dit weer op en top te krijgen. Bij ons kunt u ook in Sint-Michielsgestel altijd rekenen op een vakkundig advies, waardoor u vooraf altijd met een vrijblijvende offerte al kunt weten waar u aan toe bent. Uw project zal bij Van Gemert Parket altijd vakkundig worden afgerond tegen scherpe prijzen.

Mogelijkheden binnen ons bedrijf

Uiteraard wilt u voordat u contact op gaat nemen weten welke mogelijkheden wij u voor uw parketvloer te bieden hebben. U kunt voor bij u in Sint-Michielsgestel altijd contact opnemen voor onderstaande zaken. Heeft u speciale wensen om uw project in Sint-Michielsgestel helemaal mooi af te kunnen ronden, dan staan wij hier uiteraard ook voor open.

Wij kopen zelf de materialen in

Niet alleen kunt u gebruik maken van onze diensten om een mooie vloer te krijgen, maar wij kunnen u ook van alle vloermaterialen voorzien die u in Sint-Michielsgestel nodig heeft. Dankzij de mogelijkheid om zelf in te kopen kunnen wij altijd de beste materialen verkrijgen tegen scherpe tarieven. Hierdoor hoeft er geen tussenhandel aan te pas te komen en kunnen wij u het totaalpakket in Sint-Michielsgestel aanbieden. Om u de zekerheid te geven dat er geen risico’s zijn als u met ons in zee gaat hebben wij ons aangesloten bij de branchevereniging CBW wonen. Mede hierdoor kunt u bij ons profiteren van een uitstekende regeling betreffende de garantie.

Contact opnemen, bel of mail

Mocht het zo zijn dat u voor uw vloer in Sint-Michielsgestel nog meer informatie wilt, dan kunt u ons uiteraard altijd bellen. Daarnaast kunt u via de contactpagina ook ons e-mailadres vinden of kunt u aldaar gebruik maken van het beschikbare contactformulier. Welke contactmogelijkheid u ook kiest, wij zullen u in Sint-Michielsgestel altijd voorzien van een passend advies met een geheel vrijblijvende offerte op basis van messcherpe prijzen.

073-5038097 | info@parketidee.nl