Traprenovatie

Van Gemert Parket heeft zich door de jaren heen ook gespecialiseerd in traprenovatie. Hier hebben wij diverse systemen voor. We kunnen uw trap met zowel hout, pvc als laminaat bekleden. Een trap bekleden is volledig maatwerk. Uw wensen staan volledig centraal. Verlichting in uw trap of een fluoriserende strip?! Alles kan. Laat u vrijblijvend informeren in onze showroom. We staan u graag te woord.

Houten traprenovatie 

Houten traptreden zijn er in diverse houtsoorten. Meestal gebruiken we hiervoor eiken. Eiken laat zich mooi kleuren met olie of een slijtvaste laklaag.  Dit kan in dezelfde kleur als houten vloer of een andere kleur naar keuze.

Uw houten trap zelf naar wens samenstellen

Een trap bekleden is volledig maatwerk. Het maakt niet uit welke vorm uw trap heeft zoals een bordes bijvoorbeeld. Bijna alles is mogelijk. Zo kan de traptrede voorzien worden van een anti-slip randje indien gewenst. De stootborden kunnen in de kleur van de trap of in een afwijkende kleur gemaakt worden. Uw trap is volledig naar wens zelf samen te stellen. 

Bent u benieuwd welke mogelijkheden er voor uw houten trap zijn? Kom dan gerust eens langs.

PVC traprenovatie 

Een trap kan ook met PVC bekleed worden. Dit is uitstekend te combineren wanneer u ook een PVC vloer heeft. Door de trap en de vloer hetzelfde te maken krijgt u een mooi rustig geheel. Wanneer we PVC gebruiken kunt u kiezen voor een kant en klaar systeem of een mooie afwerking met strips. Ook bij PVC trappen is er keuze voor diverse stootborden. Laat u inspireren in onze showroom.

Merken 

  • Mexform
  • Trenovo.

Beide merken bieden voor bijna alle trappen een passende oplossing zonder gebruik te hoeven maken van profielen. Goed inzetbaar voor trappen die erg beschadigd of versleten zijn. Deze trappen kunnen tegen een hoog intensief gebruik hebben vanwege de super hoge slijtwaarde. Dit in tegenstelling tot de goedkopere traprenovatie mogelijkheden die meestal bij een bouwmarkt te verkrijgen zijn.

De tredes zijn altijd voorzien van een goede antislip laag. Wel zo veilig.

De trap kan uitgevoerd worden met verlichting. Evenals een passende trapleuning. De keuze is aan u.