Houten vloer in Den Bosch 

VIND UW NIEUWE VLOER IN DEN BOSCH BIJ ECHTE VAKMENSEN

Als u aan het zoeken bent naar een nieuwe vloer in ‘s-Hertogenbosch? Dan wilt u natuurlijk kunnen kiezen voor een bedrijf dat het totaalpakket kan leveren. Bij ons, Van Gemert Parket, kunt u altijd rekenen op de totaalmogelijkheden die u zoekt. Wij zijn uw leverancier van houten vloerenparketvloeren, bamboe vloerenlaminaatPVC en beton stuc ook kunt u bij ons terecht om uw parket te laten schuren.

Wij gaan altijd voor een goede service. Iedereen die in ‘s-Hertogenbosch woont of in de omgeving, die op zoek is naar een betaalbare vloer kan altijd rekenen op een snel en vakkundig advies. Het enige dat u nog hoeft te doen is contact op te nemen en wij helpen met uw parket of houten vloeren in ‘s-Hertogenbosch. Bel naar 073-5038097

 
 

Van Gemert parket is een ambachtelijk familiebedrijf.

  • Bestaat sinds 1985
  • Eigen personeel 
  • Hout uit goed beheerde bossen 
  • Uitgebreid assortiment
  • Vloeren geschikt voor vloerverwarming 
Mogelijkheden parket en houten vloeren

Als u kiest voor Van Gemert Parket, dan kiest u voor een klein bedrijf dat op het gebied van vloeren een veelzijdig aanbod kan bieden. Wij kunnen bij u in Den Bosch een project compleet van A tot Z voor u afronden zonder enige problemen. wij denken probleem oplossend met U mee en hebben vernieuwende ideeën. Onderstaande mogelijkheden hebben wij voor u beschikbaar, waarbij uw speciale wensen centraal staan.