De mooiste vloeren in Vught

Vind uw nieuwe vloer in Vught bij echte vakmensen

Als u aan het zoeken bent naar een nieuwe vloer in Vught? Dan wilt u natuurlijk kunnen kiezen voor een bedrijf dat het totaalpakket kan leveren. Bij ons, Van Gemert Parket, kunt u altijd rekenen op de totaalmogelijkheden die u zoekt. Wij zijn uw leverancier van houten vloeren, parketvloeren, bamboe vloeren, laminaat, PVC en beton stuc ook kunt u bij ons terecht om uw parket te laten schuren.

Wij gaan altijd voor een goede service. Iedereen die in Vught woont of in de omgeving, die op zoek is naar een betaalbare vloer kan altijd rekenen op een snel en vakkundig advies. Het enige dat u nog hoeft te doen is contact op te nemen en wij helpen met uw parket of houten vloeren in Vught. Bel naar 073-5038097

Waarom van Gemert parket?

Van Gemert parket is een traditioneel familiebedrijf.

  • Bestaat sinds 1985
  • Eigen personeel 
  • Hout uit goed beheerde bossen 
  • Uitgebreid assortiment
  • Vloeren geschikt voor vloerverwarming 

Mogelijkheden voor parket of houten vloeren in Vught

Als u zoek naar een kleinschalig familie bedrijf dat alle mogelijkheden tegen scherpe tarieven bij u in Vught aan kan bieden, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Van Gemert Parket levert een breed scala aan producten en diensten, waarbij u altijd profiteert van een scherpe prijs. Voor onderstaande zaken kunt u altijd contact met ons opnemen

Houten vloeren op maat gemaakt

Omdat van Gemert parket een ambachtelijk bedrijf is kunnen wij bijna al uw houtwensen in vervulling brengen. Een ander patroon of uw naam in uw vloer? Bij ons kan het! Van Gemert parket werkt met de beste materialen om het mooiste werk te kunnen maken. 

Laat weten wat uw wensen zijn voor parket of houten vloer in Vught

Bent u enthousiast geworden over het vernieuwen of renoveren van uw vloer in Vught, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Of heeft u hulp nodig bij schuren van uw parket in Vught? Wij helpen u graag!

U kunt ons telefonisch bereiken op 073-5038097 maar ook hebben wij uiteraard de mogelijkheid om rechtstreeks te mailen naar info@parketidee.nl. Voor nog meer gemak kunt u eventueel ook het contactformulier op onze website gebruiken en wij zullen u altijd voorzien van een snel antwoord op al uw vragen.

Wij zullen voor ieder project in Vught altijd voor u klaar staan, waarbij u bovendien altijd kunt rekenen op een geheel vrijblijvende offerte.