Beoordeling door klanten: 8.6/10 - 127 beoordelingen
Slide background

Houten vloer Vught

Vind uw nieuwe vloer in Vught bij echte vakmensen

Als u aan het zoeken bent naar een nieuwe parketvloer in Vught, dan wilt u natuurlijk kunnen kiezen voor een bedrijf dat het totaalpakket kan leveren. Bij ons, Van Gemert Parket, kunt u altijd rekenen op de totaalmogelijkheden die u zoekt. Wij zijn uw leverancier van houten vloeren, parketvloeren, bamboe parket, en kunnen voor u ook eventueel uw parket komen schuren. Wilt u uw parket schuren in Vught? Het maakt bij ons niet uit of u de klus aanbied als een particulier of bedrijf. Wij gaan altijd voor een goede service, waarbij wij onze diensten bovendien aanbieden tegen de meest scherpe tarieven die u zich kunt bedenken. Iedereen die in Vught woont of in de omgeving op zoek is naar een betaalbare vloer kan altijd rekenen op een snel en vakkundig advies. Het enige dat u nog hoeft te doen is contact op te nemen en wij helpen met uw parket of houten vloeren in Vught. Bel naar 073-5038097

Mogelijkheden voor parket of houten vloeren in Vught

Als u zoek naar een kleinschalig bedrijf dat alle mogelijkheden tegen scherpe tarieven bij u in Vught aan kan bieden, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Van Gemert Parket levert een breed scala aan producten en diensten, waarbij u altijd profiteert van een scherpe prijs. Voor onderstaande zaken kunt u altijd contact met ons opnemen

  • Houten vloeren
  • Beton-stuc / Beton-ciré  vloeren
  • PVC vloeren
  • Parket schuren / Onderhoud
  • Laminaat
  • Bamboe vloeren
  • Traprenovatie

Parket schuren vught

Scherpe prijzen dankzij eigen inkoop

Bij Van Gemert Parket kopen wij de materialen die wij bij u kunnen leggen zelf in. Hierdoor kunt u bij ons ook in Vught terecht voor een kwalitatieve vloer tegen de scherpste prijzen. Dankzij onze eigen inkoop kunnen wij dus niet alleen de parketvloer bij u komen leggen, maar kunnen wij de materialen ook leveren. Om alle risico’s voor u af te dekken hebben wij ons aangesloten bij de branchevereniging CBW wonen. Hiermee profiteert u bovendien ook van een goede en uitgebreide garantieregeling, waarmee wij u altijd de beste service en kwaliteit kunnen garanderen.

Parket schuren vught

Laat weten wat uw wensen zijn voor parket of houten vloer in Vught

Bent u enthousiast geworden over het vernieuwen of renoveren van uw vloer in Vught, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Of heeft u hulp nodig bij schuren van uw parket in Vught? Wij helpen u graag!

U kunt ons telefonisch bereiken op 073-5038097 maar ook hebben wij uiteraard de mogelijkheid om rechtstreeks te mailen naar info@parketidee.nl. Voor nog meer gemak kunt u eventueel ook het contactformulier op onze website gebruiken en wij zullen u altijd voorzien van een snel antwoord op al uw vragen.

Wij zullen voor ieder project in Vught altijd voor u klaar staan, waarbij u bovendien altijd kunt rekenen op een geheel vrijblijvende offerte.